Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers davinci ristorante har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke davinci ristorante i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte evinci.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. davinci ristorante påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. davinci ristorante forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. davinci ristorante eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. davinci ristorante kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. davinci ristorante påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Jeg har utallige gange både privat og i erhvervssammenhæng nydt maden og vinen på Da Vinci. Jeg har f.eks. igennem mit firma Dansk Teknik & Værktøj ApS i årevis fast brugt Da Vinci som mødested med mine leverandører og større kunder - først og fremmest grundet den høje kvalitet, som køkkenet hos Da Vinci altid leverer. Ejeren Antonino er altid klar med en bemærkning og en udstråling, som får en til at føle sig velkommen. Det er fantastisk, at vi i en provinsby som Hadsund kan have en restaurant af en så høj kvalitet. Det er også på Da Vinci, at vi en gang i mellem rammer en sammensætning af mad og vin, som får os til at udbryde: "Nu bliver det ikke bedre".
Skrevet af: Asger Brorsen   |   
lørdag, 12 april 2014 kl. 18:22
Vi besøgte stedet 2 voksne og 2 børn på hhv. 14 og 11 år. Vi fik 4 pizzaér (Pizze) og 3 små colaer + 1 mellem cola. Maden smagte fint, trods det at et par af pizzaerne var lidt sorte nogle steder i skorpekanten, men dog ikke mere end man må forvente i en stenovn. Betjeningen var hurtig og venlig og mad og drikkevarer kom uden forsinkelser. Man sad med en fornemmelse af at der stod rigtige italienere bag stedt, men jeg fik dog min tvivl, da jeg så, at der stod pizzaria og ikke pizzeria, som en italiener sikkert ville have skrevet. Må indrømme, jeg synes at prisen 605 kr. en eftermiddag kl. 15.45 var lige i overkanten for den smule, Bedømmelse: men vil glæde mig til at prøve stedet en sommeraften på terrassen ud til Mariager Fjord. lagt på www.helberskov.com
Skrevet af: P. Pedersen   |   
søndag, 4 maj 2014 kl. 12:37
Var igår inviteret ned at spise på jeres restaurant, i anledning af min fødselsdag. Vi bestilte en tre retters menu, men fik kun serveret 2 retter, da vi efter lang ventetid gik op og spurgte hvor desserten blev af fik vi at vide den stod i buffeen, vores tjener var gået hjem,vi var meget forundret over at der slet ikke er nogen der reagerede på der stod 2 desserter som der ikke skete noget med ??????? en meget skuffende oplevelse og en dårlig afslutning på en ellers hyggelig aften. :-( :-(
Skrevet af: Ane Marie Østergaard Larsen   |   
søndag, 15 marts 2015 kl. 17:37